Diamantslibning

Behandlingsformen diamantslibning er en effektiv og dybdegående peeling af huden. Alt afhængig af hudtype og hudproblemer, så vil det gennem diamantslibning være muligt at skræddersy dit behandlingsforløb, som skaber de bedst mulige resultater for dig og din hud.

 

Diamantslibning foregår under en kontrolleret behandling med fine små diamanter. Huden mister med tiden sin elasticitet, hvilket resulterer i en længere cellefornyelse. Dette kan ses på huden, hvor der vil fremstå mere glansløs samt med flere fine linjer. Diamantslibning fjerner nænsomt, men effektivt de døde hudceller på det øverste cellelag. Dette gør, at de aktive celler i huden danner nye og funktionelle hudceller. På denne måde vil hudens overflade blive erstattet af friske hudceller, der giver en fornyet glød og struktur til huden. Peelingen er dybdegående og er foretaget ved hjælp af et vakuumsug. Suget skaber et undertryk, hvilket gør talgen i huden blød. Her vil affaldsstoffer fjernes fra vævet, samt vil det resultere i en øget blodcirkulation i huden, der endvidere vil give en betydeligt renere hud samt formindske porre.

 

Et forløb med diamantslibning vil stimulere hudens egen regenereringsproces. Diamantslibning forbereder ligeledes huden til at optage aktive ingredienser i forbindelse med egen hudpleje og supplerende behandlinger. Dette vil efterlade huden med en fornyet struktur og glød, samt aktivt have bekæmpet og forebygget dine hudproblemer.

Behandlingsforløb med diamantslibning

Ingen hud er ens, derfor er det vigtig at se på ens hudtype og ens centrale hudproblemer. Diamantslibning er effektiv indenfor en lang række områder:

 

  • Akne

  • Rynker

  • Glansløs hud

  • Forhøjet pigmentering

  • Solskadet hud

  • Uren hud

  • Ujævn hudtone

 

Hudproblemer kan forvolde stor fysisk og psykisk belastning. Man kan dog komme problemerne i forkøbet med en dybdegående diamantslibning behandling. Akne er kendetegnet ved en øget talgproduktion i huden, hvor betændelse, ømhed og forhornet hud er almindelig symptomer. Akne forekommer dog i hudens overflade, hvilket er det diamantslibning aktivt går ind og arbejder med at fornye.

 

Flere oplever, at huden mister sin volumen og sin glans. Det kan skyldes træthed, stress eller udbrændthed. Fornyelsen, der skabes med diamantslibning, vil aktivere huden på ny og give dig din glød og friske udstråling tilbage.

Jeg tager dine hudproblemer alvorligt

Diamantslibning er en anerkendt og resultatskabende behandling. Peelingen er en smertefri oplevelse. Det vil føles som en effektiv, men blid massage, hvor krystal pulveret let mærkes på hudens overflade. Der vil kunne forekomme en anelse rødme kort efter behandlingen, det vil dog aftage efter nogle få timer. Ved oplevelse af ømhed efter behandling kan afkøling med en blødgørende creme anbefales. I behandlingsperioden anbefales det ligeledes, at man undgår overdreven solbadning i 1-2 uger efter sidste behandling.

 

Her hos Simonesbeautybar.dk tager jeg dine hudproblemer alvorligt. Jeg gør derfor en stor ære ud af at kunne tilbyde de nyeste behandlinger inden for faget samt tilbyde en personlig rådgivning efter dine behov. Jeg vil endvidere kunne tilbyde dig en konsultation og hudanalyse, der kan vejlede dig til hvilken hudpleje, der er den optimale og mest resultatskabende. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du måtte sidde tilbage med eventuelle spørgsmål eller undren.

Book en tid idag
Kontakt mig

Vi er her ikke lige øjeblikket, men du kan sende os en e-mail, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt