Lægeeksamineret kosmetolog og vippetekniker

Lidt om mig…

Simone Christina Tygstrup Olesen
Jeg har siden år 2014 beskæftigede mig inden for kosmetolog faget. Hvor jeg bl.a. har drevet min virksomhed i Kolding, i samarbejde med Kim Novaa og sidenhen klinik Cávi indtil år 2019, hvor hjemve’en til den friske vind og den jyske vestkyst blev for stor.

Derfor tog jeg beslutningen om at flytte hjem og starte mit hjertebarn op ‘Simones Beautybar’. Igennem årene har jeg specialiseret mig i en bred vifte af forskellige behandlingsformer og teknikker, såsom diamantslibning, retinolpeeling, microneedling og eyelash extensions.

Jeg er ekspert inden for hudplejefaget og forhandler unik hudpleje til unikke behov, nemlig exuviance professionel. Den rette hudpleje giver dig mulighed for at styrke dit selvværd, få mere selvtillid og grundlæggende forbedre din livskvalitet.
Det er lige så naturligt at tage sig af huden som at pleje håret – eller kroppen i det hele taget. Mange prøver sig frem og tester en række forskellige produkter, men oplever stadig problemer med huden, som de ikke kan håndtere på egen hånd.
Med assistance fra specialuddannede kosmetologer som jeg, kan du få en sund hud, og indsigt i hvad dig og din hud har brug for. En ansigtsbehandling er samtidigt en dejlig og afslappende oplevelse.

Simone

Uddannelser,
kurser og karriere

  • Læge eksamineret kosmetolog hos Birch og Baagø – Institut for moderne hudpleje i Kolding.
  • Certificeret vippeteknikker fra det anerkendte Lash Bar Academy København.
  • Japansk Cosmo Lifting – Terapeut, uddannet hos Mette Brandt i København.
  • Autoriseret Exuviance forhandler, special uddannet i Exuviances hudplejesystem og innovative ansigtsbehandlinger til hudproblemer.

Jeg holder mig up-to-date og tager løbende videreuddannelse for at dygtiggøre mig.

Siden 2014

Mine specialer

Jeg føler det er vigtigt, at man får personlig og professionel rådgivning samt vejledning til hvilke produkter, der netop opfylder din huds behov.

Synes du, at hudpleje er vigtigt, og vil du gerne se resultater – så står jeg altid til rådighed til at skræddersy et hudplejeprogram specielt designet til dig.

Diamantslibning - effektiv peeling

Diamantslibning

Diamantslibning forbedrer ujævnheder i huden, fine linjer og rynker, pigmentering og tørhed. Behandlingen reducerer også effektivt forekomsten af akne.

Eyelash extensions

Eyelash Extensions

Få smukke, fyldige, perfekte vipper, der indrammer dine øjne og lader dig slippe for mascara. Jeg arbejder med flatlashes og singlelashes. Forskellige teknikker og looks, der kan opfylde en hver kundes individuelle ønsker.

Simone igang med en dybderens

god service. god fornøjelse.

Be comfortable in your own skin

Kontakt mig

Vi er her ikke lige øjeblikket, men du kan sende os en e-mail, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt