Lægeeksamineret kosmetolog og vippetekniker

Lidt om mig…

Simone Christina Tygstrup Olesen
Jeg er uddannet lægeeksamineret Kosmetolog hos Birch og Baagø – institut for moderne hudpleje i Kolding. Jeg har flere års erfaring med hudpleje og har drevet selvstændig klinik i Kolding fra 2016 til 2019, hvor jeg specialiserede mig i microdermabrasion, eyelash extensions og Japansk cosmo lifting.

Jeg har arbejdet i klinikfællesskaber med innovative skønhedssaloner som Klinik Qura hos Kim Nova og været med til at opstarte og drive en velrenommeret skønhedsklinik, Klinik Cávi i Kolding. Her blev der blandt andet udført filler, botox, fedtfrysning, permanent makeup, fjernelse af tatoveringer mm. Derfor har jeg indgående kendskab til mange aspekter af skønhedsbrancen.

Simone

Uddannelser,
kurser og karriere

  • Læge eksamineret kosmetolog hos Birch og Baagø – Institut for moderne hudpleje i Kolding.
  • Certificeret vippeteknikker fra det anerkendte Lash Bar Academy København.
  • Japansk Cosmo Lifting – Terapeut, uddannet hos Mette Brandt i København.
  • Autoriseret Exuviance forhandler, special uddannet i Exuviances hudplejesystem og innovative ansigtsbehandlinger til hudproblemer.

Jeg holder mig up-to-date og tager løbende videreuddannelse for at dygtiggøre mig.

Siden 2014

Mine specialer

Jeg føler det er vigtigt, at man får personlig og professionel rådgivning samt vejledning til hvilke produkter, der netop opfylder din huds behov.

Synes du, at hudpleje er vigtigt, og vil du gerne se resultater – så står jeg altid til rådighed til at skræddersy et hudplejeprogram specielt designet til dig.

Diamantslibning - effektiv peeling

Diamantslibning

Diamantslibning forbedrer ujævnheder i huden, fine linjer og rynker, pigmentering og tørhed. Behandlingen reducerer også effektivt forekomsten af akne.

Eyelash extensions

Eyelash Extensions

Få smukke, fyldige, perfekte vipper, der indrammer dine øjne og lader dig slippe for mascara. Jeg arbejder med flatlashes og singlelashes. Forskellige teknikker og looks, der kan opfylde en hver kundes individuelle ønsker.

Simone igang med en dybderens

god service. god fornøjelse.

Be comfortable in your own skin

Kontakt mig

Vi er her ikke lige øjeblikket, men du kan sende os en e-mail, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt