Exuviance Professionel Treatments

… som suppleres af daglig brug af hudplejeprodukter fra Exuviance, forbedrer ujævnheder i huden, f.eks. fine linjer og rynker, pigmentering og tørhed. Behandlingerne reducerer også effektivt forekomsten af akne.

Selv problemfri hud har godt af regelmæssige behandlinger, så huden kan blive ved med at være fin og sund, og så forekomsten af alderstegn og tørhed reduceres. Hudens naturlige cellefornyelse varer ca. 28 dage. Din alder og forskellige miljøfaktorer kan være med til at din cellefornyelse bliver langsommere.

Derfor anbefaler jeg altid en behandling af huden ca. en gang om måneden, men behovet kan dog variere fra person til person. Nogle gange anbefales et kortere interval mellem behandlingerne i en midlertidig periode f.eks. hvis du skal gennemgå et kurforløb, hvor jeg arbejder mere intensivt på dit eventuelle hudproblem.

Ofte ses der en forbedring efter 1 til 3 mdr.

Din hud siges at være blandet, hvis du har fedtede områder og glinsende hud i t-zonen (pande, næse og hage) nogle timer efter, at du har vasket dig, samtidig med at huden på kinderne kan føles normal eller tør. Huden er også blandet, hvis den føles tør og spændt og skal smøres efter morgenvasken for så at blive fedtet eller glinsende nogle timer senere på dagen.

Med professionelle behandlingsprodukter tilføres huden maksimal fugt. Exuviances ansigtsmasker der anvendes i den professionelle behandling, har et meget højt indhold af PHA, som har en stor genfugtende effekt på huden. Med regelmæssige behandlinger og tilpassede hjemmeprodukter genskabes smidigheden og glansen igen i huden.

Du har fedtet hud, hvis dit ansigtet bliver fedtet og glinsende nogle timer efter du har vasket dig. du får urenheder jævnligt en gang pr. måned, eller når du føler dig stresset og/eller har gener af sorte eller hvide hudorme i ansigtet.

Påvirkes din hud af koldt vejr, tørre vinde, luftforurening eller stress? Hvis det er tilfældet, kan huden benævnes stresset Det betyder, at huden reagerer på forskellige faktorer i miljøet ved at blive tør, irreteret, følsom eller ved at udhvikle bumser. Stresset hud har brug for pleje og beskyttelse ved hjælp af antioxidanter, PHA, milde eksfolierende syrer.

Rosacea kan variere meget fra person til person, og derfor er der ofte behov for forskellige indsatser og produkter. Det er dog et fællestræk, at behandlingerne skal være regelmæssige for at få en god effekt.
En hudplejebehandling hos en kosmetolog eller hudlæge, som arbejder med Exuviance, har en mild eksfolierende, som stimulerer hudens cellefornyelse. Derudover stimuleres huden så lidt som muligt under behandlingen, og de anvendte produkter har en beroligende effekt.
Der anvendes ikke damp i forbindelse med Exuviance behandlinger og heller ikke peeling med korn i. Det er en fordel for netop rosacea klienter. Efter regelmæssig behandling bliver huden mindre rød og irriteret.

Vigtigt at huske ved behandling mod rosacea:
Det kræver en aktiv indsats at få bugt med rosacea, både hos behandleren og kunden. Problemet er ikke løst fra den ene dag til den anden. Brug de anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme. En behandling igangsættes hos behandleren og afsluttes der hjemme.
Du skal altid fortælle det til din behandler, hvis du anvender receptpligtige lægemidler eller lægemidler i håndkøb. Nogle lægemidler gør huden ekstra tør og følsom, og det kan være nødvendigt at tilpasse behandlingen og produktanbefalingerne her efter.

Du er aldrig for ung til at begynde at pleje din hud. Naturligvis er det lettere at holde den ungdommelige glans og spændstighed ved lige med hudpleje end at genskabe en tidligere tilstand.
På den anden side er det aldrig for sent at begynde. Alfahydroxysyrer (AHA) Retinol og NeoGlukosamin har vist sig at være meget effektive mod alderstegn som rynker, slaphed, tørhed og solskader.

En Exuviance behandling, som udføres proffesionelt hos Simones Beauty bar, fjerner de døde hudceller, som med årene får sværere ved at forsvinde af sig selv. En hud, som er tør og ujævn på overfladen, reflekterer mindre lys og du får derfor et mere gråt og trist udseende. Ansigtsbehandlingen hjælper huden med at genskabe sin glans. Herudover sættes der gang i hudens cellefornyelse, som med årene langsomt bliver dårligere, ligesom hudens elasticitet og spændstighed forbedres.

Det patenterede system betyder, at frugtsyrerne fra Exuviance virker meget mildt og samtidig effektivt. Atopisk eksem kan ikke kureres, men ved hjælp af de rigtige hudplejeprodukter og profesionelle behandlinger, kan hudens udseende forbedres så meget, at tilstanden bliver mindre generende. Ved mistanke om atopisk eksem skal en hudlæge altid konsulteres. Herefter kan behandleren eller hudlægen rådgive om den rigtige hudplejebehandling og de bedste hudplejeprodukter. Det er samtidig meget vigtigt at undgå forhold, som huden reagerer negativt på.

Exuviance

Ansigtsbehandlinger

Retinol Peeling

Retinol Peeling

Exuviances Retinol peeling er en højeffektiv retinolbaseret peeling. Retinol er en type A vitamin, som virker eksfolierende, stimulerer dannelsen af nye hudceller, forbedrer hudens struktur, minimerer rynker og udglatter hudtonen. Retinol er desuden meget velegnet til hud, som er tilbøjelig til at udvikle acne og fedter.
Peelingen påføres på klinikken og vaskes af derhjemme efter 8 timer eller efter min anvisning. Efter ca. 2-3 dage kan der opstå en afskalning, som varer ved i en dags tid, alt efter hvilken hudtype du har. Inden for en uge er huden dog helt restitueret med fornyet spændstighed og smidighed.

Lille, Mellem eller Stor Treatment

Oplev hvad exuviance kan gøre for dig og din hud, ved at vælge en af disse behandlinger, som altid vil være skræddersyet præcis efter din huds tilstand og behov.

Få vurderet din hudtype og tilstand, rådgivning til et behandlingsforløb og hudplejeprogram til hjemmebrug. Ved booking af en behandling vil konsultationen altid være gratis / og eller ved køb af produkter.

Denne behandling er forbeholdt til unge, hvor huden er tilbøjelig til at udvikle tørhed, acne, fedtethud med hudorme, bumser eller lign.

Denne behandling indeholder grundig afrensning af ansigtshuden med en blid, men effektiv roterende rensebørste der skånsomt eksfoliere og renser huden grundigt, inden den effektive AHA peeling påføres.
Huden dybderenses for eventuelle hudorme, talgknopper og bumser.
Efterfulgt af en maske tilpasset hudens behov.
Behandlingen afsluttes med påføring af serum, øjne og dagcreme der er tilvalgt præcis efter dine behov.

Denne behandling indeholder grundig afrensning af ansigtshuden med en blid, men effektiv roterende rensebørste der skånsomt eksfoliere og renser huden grundigt, inden den effektive AHA peeling påføres.
Huden dybderenses for eventuelle hudorme, talgknopper og bumser.
En dejlig nakke, skuldre og ansigtsmassage gives, som sætter gang i blodcirkulationen, ilter huden og løsner op i muskler og væv. Imens ansigtsmasken arbejder, gives der en vidunderlig håndmassage.
Behandlingen afsluttes med påføring af serum, øjne og dagcreme der er tilvalgt præcis efter dine behov.

Denne behandling starter i velværens tegn med en afslappende og dybdegående rygmassage, der kan få selv det travleste sind helt i ro.
Derefter afrenses ansigtshuden med en blid, men effektiv roterende rensebørste der skånsomt eksfoliere og renser huden grundigt, inden den effektive AHA peeling påføres.
Huden dybderenses for eventuelle hudorme, talgknopper og bumser. En dejlig nakke, skuldre og ansigtsmassage gives, som sætter gang i blodcirkulationen, ilter huden og løsner op i muskler og væv.
Imens ansigtsmasken arbejder, gives der en vidunderlig håndmassage. Behandlingen afsluttes med påføring af serum, øjne og dagcreme der er tilvalgt præcis efter dine behov.

Lille, Mellem eller Stor Treatment

Diamantslibning

Diamantslibning

Ved at fjerne det øverste cellelag i huden på en kontrolleret måde, får man de aktive celler nede i huden til at danne flere nye, friske og fuldt ud funktionelle hudceller. Disse nye celler vandrer derefter op til hudoverfladen og erstatter de gamle hudceller, der er blevet fjernet.

Når det anvendes i et behandlingsforløb fremmer diamantslibningen hudens cellefornyelse og dermed bliver tætheden og strukturen i underhuden og overhuden forbedret. Fjernelsen af de døde hudceller på overfladen stimulerer også hudens bindevæv til at danne friske nye kollagen og elastin fibre.

Dette gør diamantslibning til en ideel døråbner for huden, så den bedre optager aktive ingredienser bla. Alfahydroxysyrer og klinisk professionel masker i behandlingsforløbet.

Ved at stimulerer hudens naturlige regenererings proces, kan der med diamantslibning opnås positive og langvarige resultater for en bred vifte af hudproblemer.

Pro. Microneedling

Microneedling sætter gang i hudens naturlige regenereringsprocesser. Microneedling er en effektiv måde at forbedre hudens struktur, udglatte fine linjer og små ar. Behandlingen booster din hud til at forny sig selv, hvorfor der opnås en smuk glød og en strålende hud.

Denne behandling med bygger på den videnskabeligt dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy, også kaldet CIT. Den nye metode består i at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det ved at skabe nyt kollagen væv i en proces som tager ca. 4 uger. Kollagen væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagene lag bliver mindre, jo ældre man bliver, hvilket er årsagen til at der opstår fine linjer og rynker i huden.

CIT går ind og styrker kollagenlaget, og er dermed med til at styrke huden, så den igen bliver glat og ungdommelig. Behandlingen er op til 400 gange mere effektiv end ved almindelig påsmøring af creme på huden. De mikroskopiske punkteringer af huden bryder nogle mikroskopiske blodårer lige under hudens overflade, og skaber dermed ideelle betingelser for elastin- og kollagenproduktionen. Øget produktion af disse er en forudsætning for en foryngelse af hudens udseende.

Selvom ar og rynker behandles dybt i underhuden er microneedling en tålelig behandling. Der vil være mulighed for at få et lag bedøvelsescreme på, inden behandlingen går i gang. Du vil opleve en stikkende fornemmelse i huden og huden vil være rød og føles varm efter behandling. Behandlingen afsluttes med en lækker kollagenopbyggende maske fra Exuviance, som køler huden og giver den fugt. Da huden både skal bedøves, behandles og fugtes, kan du forvente en behandlingstid på 60 min.

Antallet af behandlinger afhænger af problemet i din hud. Der kan ses resultater allerede efter første behandling. Ved behandlinger af ar og dybe rynker anbefaler jeg, at man ser behandlingen som et forløb, der kræver ca. 3 behandlinger med 4-8 ugers mellemrum. Er det dybe ar, som behandles kan det anbefalede antal være mere end 3.

De ar og rynker, som reduceres ved behandlingen, kommer ikke igen. Dog er det altid vigtigt at passe på sin hud og tilføre den vitaminer for at opretholde den glød, som behandlingen efterlader.

Før behandling af ar eller rynker må der ikke anvendes selvbruner på det pågældende område op til behandlingen, og solbadning skal ligeledes undgås, da huden ikke må være for solbrændt. Samme dag behandlingen udføres, vil huden være rød, føles varm og lettere irriteret. Det er vigtigt at fugte huden flere gange i løbet af dagen og brug af make-up skal undgås i mindst 24 timer. Alt efter hvilke hudproblemer, der behandles, kan rødmen vare ved i 2-5 dage og langsomt fortage sig i denne periode. Er solen fremme på himlen, anbefales det at anvende faktor 50 i to uger efter behandlingen foretages.

Pro. Microneedling

Japansk Cosmo Lifting

Japansk Lifting

Japansk lifting er en ansigtsmassage der reducerer rynker og slap hud samtidig med at ansigtsbehandlingen bringer glød og nyt liv til dit ansigt. Ansigtsbehandlingen ilter vævet og sætter gang i blodcirkulationen.
Spændinger i dine ansigts muskler og væv løsnes, du vil efter din ansigtsbehandling både kune føle og se en markant ændring.

Ansigtsbehandlingen indeholder forskellige massagetekniker med afstamning fra indianerne, men ligeledes også teknikker og metoder fra den japanske, kinesiske, arabiske og vietnamesiske kultur. Alt dette har været med til at udforme den meget effektive behandlingsmetode japansk lifting, som i dag anvendes over store dele af verden.

Denne behandling indeholder grundig afrensning af ansigtshuden med en blid, men effektiv roterende rensebørste der skånsomt eksfoliere og renser huden grundigt, ansigtsmassagen gives. Derefter skal du ligge med ansigtsmasken og imens den arbejder, gives der en vidunderlig håndmassage.
Behandlingen afsluttes med påføring af serum, øjne og dagcreme der er tilvalgt præcis efter dine behov.

Eyelash Extensions

Jeg har gennem årene specialiseret mig og er blevet en meget dygtig og professionel vippeteknikker. Jeg har haft stort succes og været blandt de få bedste i hele Kolding området. Den teknik jeg benytter hedder single eyelash extensions dvs. at der påsættes en eyelash extensions på hvert enkelt af dine egne naturvipper.

Jeg bedømmer ud fra dine egne naturvipper, hvor tykke og lange dine eyelash extensions kan blive. Det er meget vigtigt, at overholde dette, da for meget fylde, længde og vægt kan resultere i at dine egne vipper tager skade. Single eyelash extensions ødelægger ikke dine egne vipper, hvis de er påført korrekt. Faktisk er korrekt påsatte eyelash extensions mindre skadeligt end daglig brug af mascara.

Når du kommer hos mig og skal have lavet et nyt sæt eyelash extensions bedømmer jeg ud fra dine øjne og vipper, hvilken type og form der vil passe dig bedst. Under behandlingen ligger du på min briks under et tæppe med lukkede øjne til noget hyggeligt musik og med varme i briksen, hvis du ønsker dette. Påsætningen tager omkring 2 timer.

De kan holde på ubestemt tid hvis man får regelmæssige opfyldninger. Jeg anbefaler altid en opfyldning ca. hver 3. uge, dog vil det altid være individuelt hvor lang tid der går imellem opfyldningerne. Nogle går 2 uger, andre kan gå 4 uger mellem opfyldninger. Da et naturhårs cyklus, er omkring 90 dage vil der være tyndet ud i vipperne, og du vil se en mindre fyldighed efter 3 ugers tid. Man taber naturligt 2 – 5 naturhår hver dag, samtidig med nye vipper gror ud.

Du bliver fri for mascara som smitter af, når du griner, græder eller har det varmt. Dine egne vipper får fred for mascara og vippebukker, hvilket resulterer i sundere og stærkere naturhår. Du ser friskere og yngre ud, da vipperne får dine øjne til at se strålende ud hele tiden, lige fra du står op til du går i seng. Hvis du skal på badeferie, er eyelash extensions en fantastisk god idé, da du bliver fri for at tænke på løbende eller vandfast mascara. Du finder ud af hvor utrolig meget tid, du kommer til at spare hver morgen, når du vågner.

Undgå vand, fugt og sved de første 4 timer efter påsætningen, da dette kan resultere i at limen overhærder og vipperne vil drysse af. Undgå øjenmakeup og øjencremer med olie i, da olie opløser limen, og du vil opleve dine eyelash extensions vil drysse af. Undgå at pille, gnide eller hive i dine eyelash extensions, da dette kan beskadige dem. Hvis du ønsker at få taget dem af, skal du booke en aftagning hos mig.

Jeg benytter det populære internationale mærke BL LASHES / BL FLAT LASHES og EU-godkendte lime. Jeg er uddannet Lash Stylist fra Lashbar Academy, et af verdens førende akademier dedikeret til uddannelse i vippeteknik.

Eyelash Extensions

Bryn, Vipper & Voks

Bryn, Vipper & Voks

Farvning af vipper og bryn, samt retning af bryn fremhæver dine øjne og gør dem smukkere. Vippene farves sædvanligvis sort/blåsort, mens brynene formes og farves så de passer til dit ansigt og hår.​​

Et korrekt tilrettet bryn skaber den rette ramme om dit øje og giver ansigtet balance. Jeg rådgiver og vejleder i valg af farve til dine vipper og bryn.

Syntes du at dit ansigtsudtryk mangler karakter og til tider kan “forsvinde” lidt?
Så kan farvning af dine bryn og vipper være den helt rigtige behandling at få.

Man får et øjeblikkeligt resultat, som er hurtigt og enkelt. Man vil visuelt se mere frisk ud, og din øjnefarve vil fremstå meget tydeligere.

Jeg bruger meget tid på at farve dine bryn, jeg maler dem perfekt op, så de passer til dine øjne og ansigtsform, derefter vokser jeg først omkring dem. Derefter retter jeg dem til med pincet så de står helt skarpt.

Øjenbrynene indrammer dit ansigt og danner ramme for dine øjne. Velformede bryn skaber harmoni og balance i dit ansigt og giver en flot udstråling og karakter.

Voks behandlinger er en af de mest effektive behandlinger til uønsket hårvækst. Behandlingen er meget hårreducerende. I behandlingen trækkes hår og hårsækken ud af folliklen og denne proces vil efter flere voksbehandlinger gøre, at hårsækken svækkes og hårkvaliteten bliver svagere og svagere. Når hårsækken og hårkvaliteten svækkes, bliver hårene lysere og mindre i diameteren. Derudover bliver hårvæksten mere spredt og hårene føles bløde og fine.
Det afhænger af hvor kraftigt hårvækst, man er født med, og hvis og hvor længe, der er blevet brugt skraber, hvornår den hårvækstreducerende effekt kan mærkes, men for de fleste efter 5-6 voksbehandlinger. Jo længere tid, man vælger voksning som metode til fjernelse af uønsket hår, dets mere hårreducerende er det.

HUSK

  • Hvis du er vant til at barbere hårene væk, er du måske vant til stive og mørke hår, når de vokser ud igen. Det vil du ikke opleve med voksbehandlinger.
  • Hårene er bløde, når de vokser ud igen og jo mere, man bliver vokset, des mere hårreducerende er det.
  • Hvis man omvendt bruger en skraber igen, er den hårreducerende effekt ødelagt.
  • En kraftig hårsæk producerer et kraftigt hår – en svækket hårsæk producere et tyndt og fint hår.

Kosmetisk tandblegning

Kosmetisk tandblegning med Pearlsmile – en innovativ ny teknologi. Med en unik og patenteret tyskproduceret gel kombineret med LED lys, er det nu muligt at lysne dine tænder uden smerte, isning og uden risiko for skade på tandemaljen. Behandlingen fjerner pletter og misfarvninger på dine tænder og lysner dine tænder til sin naturlige lyse farve.

Jeg garanterer dig et perfekt resultat med Pearlsmile kosmetisk tandblegning, og hos mig kan du få kvalificeret rådgivning om hvordan, du vedligeholder dine tænder i det daglige.

Pearlsmile tandblegning tilbyder en række store fordele, når det kommer til blegning af tænder.
  • Bevarer dine tænder sunde og smukke.
  • Ingen risiko for skader på tænder, tandemalje og tandkød.
  • Ingen smerte eller risiko for isninger i tænderne.
  • Ingen brug af blegemiddel.
  • Garanteret resultat.

Vi garanterer dig minimum 2 toner lysere tænder. Vores statistikker viser, at ikke mindre end 30% af vores behandlinger, giver kunden 8 toner lysere tænder, og 5% får hele 10 toner lysere tænder.

Pearlsmile Onlysmile resultat
Kosmetisk tandblegning

Der kan være mange grunde til at dine tænder misfarves. Masser af fødevarer forårsager misfarvning såsom cola, sodavand, the, kaffe, vin og rygning i særdeleshed. Antibiotika kan også forårsage gule tænder. En ikke uvæsentlig faktor er også, hvor grundig du er i plejen af dine tænder og din alder.

Behandlingen med Pearlsmile Gel fjerner misfarvningen på dine tænder, der er forårsaget af organiske stoffer, der har lagt sig som pigment i tændernes emalje. Pigmenteringen misfarver tændernes emalje under indflydelse af frie oxygenradikaler. Gelen indeholder kosmetiske stoffer, der aktiveres af LED lys. Disse stoffer trænger ind i tændernes overflade og reagerer med de pigmenterede områder af tændernes emalje. Meget lig elektronisk peeling på huden.

Hvis du ønsker at bevare dine tænder blændende hvide, bør du købe Pearlshine tandpulver og børste dine tænder i dette morgen og aften. Du skal børste tænderne i 3 uger efter behandlingen, herefter holder du en pause på 3 uger, hvorefter du igen børster dine tænder i 3 uger med Pearlshine. Sådan fortsætter du, indtil din næste behandling med kosmetisk tandblegning i klinikken eller med dit homekit.

Kosmetisk tandblegning

Kontakt mig

Vi er her ikke lige øjeblikket, men du kan sende os en e-mail, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt