Exuviance

Exuviance

Videnskabeligt udviklet hudpleje

black-dots

En professionel ansigtsbehandling i en hudplejeklinik er en afslappet stund, der gør dig godt tilpas – og herudover skal behandlingen forbedre huden på den ene eller anden måde.

Mange opfatter en ansigtsbehandling som en luksus, som man har fortjent, men når vi tænker på filosofien bag Exuviance, drejer sig det snarere om at udvikle en sund vane – i højere grad end luksus. Det er lige så naturligt at tage sig af huden som at pleje håret – eller kroppen i det hele taget. Og mange mennesker har problemer med huden, som de ikke får taget vare på.

Med specialuddannede hudspecialister som mig, kan jeg opfylde ønskerne hos dig og din hud, du får ikke kun en fin hud, men også en sund hud. En ansigtsbehandling skal samtidig være en dejlig og afslappende oplevelse.

Også problemfri hud har behov for at blive plejet, så huden kan beholde sin gode kondition og arbejde imod alderstegnene.

Exuviance Juletilbud 2018
Exuviance optilight

Historien bag

black-dots

Exuviance er et af de mest veldokumenterede produkter på markedet. Det er den medicinsk dermatologiske virksomhed Neostrata, der står bag.
Dermatologer og plastikkiruger over hele verden anvender produkterne.

Det er professor Dr. Eugene van Scott og Dr. Ruey Yu, der har udviklet Exuviance. De opdagede AHA teknologien, som har revolutioneret den moderne hudpleje, som vi kender idag.

Exuviance har mere end 120 patenter verden over, og mange kosmetiske virksomheder f.eks. Estée Lauder, Elisabeth Arden, L’Oreal og md-formulation leaser Exuviances patenter. Exuviance har naturligvis selv beholdt godbidderne i virksomhedens egne produkter.

Kontakt mig

Vi er her ikke lige øjeblikket, men du kan sende os en e-mail, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt