Længere & fyldigere vipper

Øjnene fortæller meget om vores humør og udtryk. Mange kvinder anvender ligeledes mascara hver dag, men er stadig ikke tilfreds med resultatet. Mascara vil endvidere smitte af, klumpe og beskadige ens naturlige vipper. Eyelash extensions er dit alternativ, hvor du får længere og fyldige vipper på få timer og med et tilfredsstillende udtryk. Vi hos simonesbeautybar tilbyder dig professionalitet og passionen for at skabe et flot og naturligt resultat, der vil gøre din hverdag nemmere.

Påsætning

Her hos simonebeautybar tilbyder vi single eyelash extensions. Påsætningsmetoden foregår under rolig og behagelige forhold. Påfyldningen vil resultere i en naturlig forlængelse og fylde til dine egne vipper. Teknikken foregår ved, at der bliver limet ét kunstigt hår på hvert enkelt af ens egne vipper for at sikre et smukt og naturligt look. På denne måde undgår man påføringen af mascara hver eneste morgen. Tværtimod vil man stå op og have strålende øjne.

Single eyelash extensions skader ikke ens egne vipper, hvis man får det lavet under de rigtige forhold. Afhængigt af ens egne vipper og deres styrke, vil vi herudfra kunne vurdere hvilken længde, fylde og vægt, som dine vipper kan holde til. Endvidere vil eyelash extensions skade ens egne vipper langt mindre end ved daglig brug af mascara samt give et flottere og langt mere iøjnefaldende resultat.

Fordele ved eyelash extensions

Fra naturens side så er det ikke alle kvinder, som har muligheden for at skabe illustrationen af lange og volumen vipper i deres daglige mascara rutine. Eyelash extensions har vundet plads i mange kvinders hjerter gennem den semipermanente løsning. Første påsætning vil tage to timer, men herfra vil det kun være nødvendigt med opfyldning. Afhængig af ens egne vipper og deres cyklus, så vil det kræve en opfyldning cirka hver tredje uge. Nogle vil have brug for det oftere, og andre kan vente i længere tid. 

Du vil fra morgen føle dig friskere og have et yngre udtryk med et par flotte eyelash extensions. I løbet af dagen skal du ikke være bekymret for, at din mascara løber eller smitter af. Du vil bevare de samme flotte og markante vipper hele dagen igennem. Det vil bestemt ikke være en behandling, som du vil fortryde. Tværtimod vil du ikke kunne gå tilbage til andet.

Pas på dine eyelash extensions

Der er forskellige forbehold, som man kan have i mente, hvis man vil passe på sine vipper og få dem til at holde i længere tid. Timerne efter påsætningen af sine extensions skal man undgå vand, fugt og sved. På denne måde sikrer man sig, at limen vil størkne helt optimalt, ellers vil vipperne kunne drysse af.

Når man har eyelash extensions på, så skal man så vidt muligt undgå at pille, gnide og hive i vipperne, da dette både kan beskadige dine extensions såvel som dine egne vipper. I forlængelse med dette anbefales det også, at man undgår øjenmakeupfjerner, cremer og hudpleje omkring øjnene med olie i. Olie vil kunne gå ind og opløse limen, og dermed resultere i at vipperne vil falde af.

For at forlænge holdbarheden, skal man huske at pleje og vaske sine extensions. Anvend her en ren mascarabørste til at børste vipperne igennem for at bibeholde længden og volumen i vipperne samt holde skidt og andet væk.

Book en tid idag
Kontakt mig

Vi er her ikke lige øjeblikket, men du kan sende os en e-mail, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt