Japansk Cosmo Lifting

En stresset hverdag og livsbetingelserne sætter sine spor på ens hud. Nogle vælger at drage mod alternative løsninger, der involverer kirurgiske indgreb, dog kan man komme ens problemer i forkøbet med japansk cosmo lifting. Behandlingsmetoden er yderst afslappende og reducerer tegn på ældning, rynker m.m. Metoden vil skabe unikke resultater på en naturlig måde, hvor hudens struktur vil forbedres markant.

 

Alderen samt stresset perioder vil resulterer i, at musklerne, vævet og ikke mindst huden mister sin elasticitet og spændighed over tiden. Dette skyldes endvidere, at produktionen af kollagen i huden mindskes, hvilket kan sættes direkte i perspektiv til den trætte hud. Japansk lifting er udviklet i formål for at komme dette problem i forkøbet gennem en behandlingen, som med sikkerhed vil kunne både ses og mærkes.

 

Japansk cosmo lifting er udviklet af Lone Sørensen, som startede sin karriere tilbage i 1978. Hun har gennem mange år været meget optaget af diverse forskellige behandlingsmetoder med afstamning fra indianerne, men ligeledes også teknikker og metoder fra den japanske, kinesiske, arabiske og vietnamesiske kultur. Alt dette har været med til at udforme den meget effektive behandlingsmetode japansk cosmo lifting, som i dag anvendes over store dele af verden.

Få afbalanceret din krop

Behandlingen reducerer effektivt de fine linjer og en slap glødefri hud. En japansk lifting er en utrolig behagelig og afslappende ansigtsbehandling, hvor man øger blodcirkulationen i huden samt aktivt stimulerer hudens produktion af kollagen og elastin. Dette vil resultere i en opstramningen af huden. Derudover vil man også opleve en blødere, friskere og flottere hud, der alt sammen er med til at give en helt ny udstråling og glød til ansigtet.

 

Liftingen vil ikke kun resultere i en opstrammende effekt, der vil også skabe balance i hele kroppen. Teknikken er udviklet til at kunne stimulere hele 24 akupunkturpunkter, som påvirker kroppens energisystem og skaber balance. Behandlingen mindsker derfor både de ydre tegn på ældning men skaber ligeledes også en indre ro på en afstressende måde. Zoneterapipunkterne i ansigtet er direkte forbundet med kroppens organer. Derfor har japansk lifting indflydelse på hele kroppen dertil også ens organer.

 

Den behagelige og afslappende behandling vil skabe betydelige resultater indenfor mange områder, blandt andet følgende:

 

  • Dybe fuger og rynker

  • Træt og grå hud

  • Ældende hud

 

Simonesbeautybar.dk sætter høje standarder. Derfor gør jeg en stor ære ud af at kunne tilbyde mine kunder det rigtige behandlingsforløb, som tilgodeser deres behov og hudtype. Jeg tilbyder derfor konsultation og hudanalyse, så du kan få sammensat et behandlingsforløb, der egner sig til dig og dine behov.

Gode råd ved japansk cosmo lifting

Efter kun få behandlinger vil man kunne se tydelige resultater med en øget volumen til huden og en betydelig opstrammende effekt. Jeg anbefaler, at man i behandlingsforløbet drikker en masse vand, da det ligeledes er med til at udrense kroppen indefra. Derudover så vil træthed og udmattelse kunne forekomme efter behandlingen, da kroppen er ved at skabe markant ændringer hos dig. Hvis du skulle sidde tilbage med nogle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte mig til enhver tid!

 

Book en tid idag
Kontakt mig

Vi er her ikke lige øjeblikket, men du kan sende os en e-mail, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt