Kosmetisk Tandblegning

Vi hos simonebeautybar tilbyder dig kosmetisk tandblegning ved brug af førende innovativ teknologi, som sikrer dig et effektivt resultat. Vi anvender Pearlsmile, der er en førende tysk producent, der skaber resultater med en unik gel kombineret med LED lys. Behandlingen vil derfor ligeledes være helt uden blegemiddel, men tværtimod arbejdes der på en skånsom og yderst effektiv måde.

Ens tandsæt vil med garanti blive hele 2 nuancer lysere. Det afhænger dog meget af ens omstændigheder, og det vil derfor ligeledes være muligt at få flere nuancer lysere. Behandlingen med Pearlsmile gel vil hverken forårsage smerter, isninger eller skade på din tandemaljen. Tværtimod vil den skånsomt fjerne pigmenter og misfarvninger på tænderne og lysne tændernes naturlige farve.

Organiske stoffer forårsager misfarvningen, der har lagt sig som pigment på tændernes emalje. Selve pigmenteringen er den, som forårsager øget misfarvning under indflydelse af frie oxygenradikaler. Pearlsmile har udviklet den patenteret gel, der ved hjælp af LED lys aktiverer kosmetiske stoffer. Det er netop disse stoffer, som går ind og reagerer på de pigmenteret områder på tandoverfladen. På denne måde vil man undgå skader på tandkødet og tandemaljen, men stadig have skabt sig et holdbart og imponerende resultat.

Årsager til misfarvninger

Der kan være mange årsager til, at ens tænder har misfarvninger eller pigmentfejl. Først og fremmest er det meget afhængig af ens livsstil, og det man indtager i løbet af dagen. Drikkevarer som cola, the, kaffe og alkohol kan forårsage sådanne misfarvninger. Ligeledes så er rygning en stor synder, som over længere tid kan resultere i pigmentfejl og markante gule nuancer. I tilfælde af, at man er på antibiotika vil dette også kunne forårsage en uønsket gul nuance og pigmenter på overfladen. 

En anden væsentlig faktor er også ens pleje af tandsættet. Børstning og rensning af ens tænder har en stor betydning for udtrykket på ens tandsæt. Derfor vil det også variere, hvordan resultatet bliver afhængigt af ens egne omstændigheder. Vi kan dog garantere dig et imponerende resultat.

Bibehold det lyse udtryk

Vi hos simonebeautybar har skabt utrolig resultater for vores kunder. Vi garanterer to nuancer lysere tænder. Vores statistikker viser dog, at hele 30% af vores behandlinger resulterer i hele 8 nuancer lysere tandsæt. Ligeledes resulterer 5% i 10 nuancer lysere. Det afhænger meget af ens livsstil og ens naturlige nuance inden misfarvningen.

Hos os vil du endvidere kunne få vejledning og rådgivning i, hvordan du beholder dit blændende smil. Første skridt vil være at investere i en Pearlshine tandpulver. Dette vil du skulle børste dine tænder i hver morgen og aften i tre uger efter behandlingen. Herefter holdes der tre uger pause fra tandpulveret. Efter pausen vil du igen anvende tandpulveret. Cyklussen vil fortsætte, indtil du skal have din næste kosmetiske tandblegning.

Alle detaljer og din situation vil der blive taget hånd om. Vi vil i samarbejde finde den behandling og efterbehandling, som vil skabe det bedste resultat for dig, og kun dig. I vores klinik vil vi tilbyde dig behagelige og afslappende omgivelser samt et langtidsholdbar resultatet.

Book en tid idag
Kontakt mig

Vi er her ikke lige øjeblikket, men du kan sende os en e-mail, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt