Microneedling

Huden er en del af ens førstehåndsindtryk, men den bliver også udsat for lidt af hvert i løbet af dagen, ugerne og årene. Alle disse indtryk er at se på hudens overflade, specielt oplever nogle, at deres fine linjer og ar vil virke mere fremtrædende end førhen. Her er microneedling en oplagt behandlingsform til dem, der ønsker at forøge hudens kvalitet og dens struktur. Behandlingsmetoden er med til at sætte gang i hudens regenereringsproces på en ganske naturlig måde. Microneedling går aktivt ind og booster huden til at forny sig selv.

Microneedling bygger på teknikken Collagen Induction Therapy, også kaldet CIT. Begge metoder har til fælles, at de stimulerer hudens egen kollegaen opbygningsproces. Kollegaen er den vigtigste bestanddel i huden. Dette skyldes, at det er kollegaen, som er med til at holde huden fast og spændstig. Selve hudens opbygning og strukturelle funktion skyldes indholdet af kollegaen. Over årene så vil kollegaen i huden dog også blive tyndere, for nogle mere end andre. Gennem microneedling vil huden styrkes og fremstå ikke blot yngre men ligeledes friskere og glattere i overfladen.

Fri for kemikalier

Behandlingen med microneedling går ind og laver mange tusinde små prikker i huden. Her vil huden af reaktion gå ind og forbedre dannelsen af kollegaen. Derfor er microneedling også en yderst anvendt og populær behandlingsmetode, da den er fri for diverse forskellige kemikalier og andet nervegift. Behandlingen er mod manges forventninger heller ikke en smertefuld oplevelse. Inden needlingen sættes i gang, så vil huden blive smurt med en lokalbedøvende creme. Herefter vil man kun opleve en stikkende fornemmelsen i hudens overflade. Efter behandlingen vil huden opleve en del rødme, der kan vare fra få timer op til 2 dage, hvor det vil aftage i løbet af denne tid. Her skal man blot have i mente, at man har skabt en optimal position for ens hud til at skabe en øget produktion og en fornyelse af hudens udseende.

 

I hvilke sammenhæng anvendes microneedling?

Microneedling benyttes til et vidt udstræk af forskellige hudtyper. Afhængigt af ens hudtype og hudproblemer, så vil behandlingen kunne justeres. Nålene ville kunne variere i tykkelse alt efter, hvor meget ens hud har brug for eller kan håndtere. Behandlingen anvendes ofte i tilfælde af følgende:

 

  • Acnear
  • Forbrændinger
  • Rynker
  • Pigmentfejl
  • Udvidet porer

 

I alle givne tilfælde, så vil hudens kvalitet effektivt blive forbedret. Resultaterne vil kunne ses kort efter første behandling, men det anbefales, at man i nogle tilfælde igangsætter et behandlingsforløb omhandlende flere behandlinger. Her hos Simonesbeautybar vil vi i samarbejde med dig kunne sammensætte et forløb præcis til dig og dine behov.

Efterbehandling

Det er altid vigtigt, at man husker at pleje og passe på ens hud, men specielt også efter behandlingerne. Her vil det anbefales, at man husker at holde huden gennemfugtet og ren. Derudover frabedes solbadning, øget fysisk aktivitet og gniden i ansigtet de første dage efter behandlingen for at give plads til, at huden kan arbejde. Dertil hvis man på ugentlig basis anvender en skrubbemaske eller exfolierende rensebørster, så ville dette også frabedes i tiden efter behandlingen. Alt dette vil resultere i en hud, der har et flot, frisk og fornyet udtryk.

Book en tid idag
Kontakt mig

Vi er her ikke lige øjeblikket, men du kan sende os en e-mail, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt